SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Thursday, October 28, 2010

hari khamis memakai batik




sebelum bercerita bab batik tuh, baik cik zira cerita pasal semalam jap ye
semalam di sekolah pun sangatlah busy sampaikan nak makan pun yang selalu makan sopan santun dan menikmati pun kena makan cepat-cepat sebab kena masuk kelas jaga budak peksa
masa rehat takde sangatlah sebab makin lama keje makin banyak dan alhamdulillah keje untuk semalam cik zira dah setelkan mana-mana yang patut





balik umah semalam, wat list untuk diserahkan kepada cikgu-cikgu yang aja kelas 1M untuk masukkan markah peksa sebab isnin selasa cik zira kan cuti untuk konvo, tu yang masalah tuh sebab dahlah cik zira guru kelas, pulak tuh markah sume nak kena setel hari isnin
paper Pendidikan Seni dengan PJK cik zira konpem-konpemlah tak sempat tanda hari jumaat tuh, kena bawa balik umah untuk tanda, markah nak kena bagi kat cikgu kelas dorang
aduhai, takut sangat ada masalah jadi tapi harap sangat semuanya dapat diselesaikan dan semuanya OK






takpe, lupakan seketika pasal kerja, fikirkan pasal blog MERAH kesayangan hati ini
mahu update blog untuk hari ini dengan senyuman,,, =)







oh, hari ini kan hari khamis
hari khamis adalah hari memakai batik bagi warga kerajaan sekalian
jadinya, kalau minggu lepas berkebaya batik warna brown, minggu ini pulak iaitu hari ini berkebaya batik juga tetapi warna kebiruan cenggitu


baju kebaya inilah yang cik zira pakai hari ni,, =)





wah wah wah, senang sungguh cik zira bila ada arwah mak yang banyak baju cantik-cantik peninggalannya, cik zira boleh lah pakai buat gi keje
nasib baik muat tau,, ngee






tapi itu lah, baju batik plus batik maktab pun bape jek, boleh kira pakai jari jek
lepas ni kena banyakkan baju batiklah nampak gayanya sebab tanaklah sama jek tiap-tiap hari khamis pakai baju sama
kalau tak mampu beli batik betul pun, corak batik pun orait jugak kan kan,, hehe






hari ni khamis dah
esok dah jumaat, cepat betul masa berlalu
kena siapkan semua kerja baru boleh bercuti dan berkonvo dengan senang hati
^___________*







~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman rabu 27 oktober 2010 9.39 p.m.

3 comments:

~aL!n~ said...

meh beli barik kelantan..murah je...alin boleh tlg beli utk cikgu zira :)

KedaiKita_Collections said...

hai jom shooping kat kedai kita..banyak handbag cantik dan menarik...

hazirah abdul rahman said...

~alin~ hoho,, okeh alin, agak2 nak beli nanti, minta tlg alin la k,, tunggu gaji,, hehe,, thanx tau dEar,,=)



kedai kita ~~ terima kasih tauke kedai, nanti cik zira singgah ye,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails