SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Wednesday, November 3, 2010

kuch kuch hota hai




bergambar di Pulai Heights ahad yang lalu dengan angin yang bertiup lembut






lalu menampilkan mood seperti dalam cerita hindustan dengan heroin nya yang rambut terbang-terbang disebabkan angin yang meniup






dan oleh kerana cik zira bukanlah heroin hindustan dan bukan juga ber-free hair, makanya dengan berbekalkan cotton shawl itu sahaja cik zira boleh buat modal berangan konon-konon dalam cerita hindustan, konon-konon sahaja tau!






lihatlah ~~~

tengok-tengok, sudah mula berangan ternampak hero hindustan sayer,, ngee

 oh, tergelap sudah!

 cak cak MERAH!

okeh, cukuplah tu, dah penat dah,, ;)




ha, macam dalam filem hindustan tau bila berangin macam tuh dan sampaikan shawl tuh pun nak terterbang-terbang dah,,






lepas tuh boleh berangan sambil nyanyi lagu kuch kuch hota hai tuh,,
tum pa si aye, nyo mosh ko da ye, tum mere ja ne keya, sap pe no ka aye,,,
lalalalalalalalala ~~~~





dan bila hati berbunga, inilah yang jadi
^____________*







~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman isnin 1 november 2010 8.43 p.m.

4 comments:

Nurulbadiah Lai said...

you r so beautiful yet so adorable

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

phewiiitt, i love hindustanii stylee tau:DD great of u to be captured like those styles:)

Cik Zuliana Harun said...

hahaha.. akak comel !

hazirah abdul rahman said...

nurulbadiah lai : oh lawyer to be, thanx for ur compliment, kamo pun cantik dEar,, =)


fifiey lychee maration : phewit phewit!! hehe, saja main-main jek fifiey,, angin sepoi-sepoi kan, kengkonon berangan jadi heroin hindustan,, ngee



nana cayang : thanx nana ,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails