SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Wednesday, November 3, 2010

berjalan di Ipoh




hari ahad yang lepas kan buah hati cik zira datang umah abah di simpang pulai ni, nak jumpa cik zira dan nak bagi jubah konvo sekali






lepas makan kat rumah, cik zira masak tau,, hehe
seb bek sedaplah jugak, ececeh!
kitorang keluar lepas minta izin dalam kul 3 lebih nak dekat kul 4
niat asal nak gi karaoke tp tempat karok tak best! terbantut niat tuh


si MERAH muka berjerawat!




kejenye nak tahu tak kitorang buat apa hari ahad tuh?
pergi ipoh parade, tengok karok tak best, keluar dari situ, lepas tuh gi jusco, karok sama jugak, tak best pun keluar dari situ, tapi sempat beli Mc Flurry sebelum tinggalkan Jusco


ini dia si MERAH di hari ahad yang lalu,, =)




lepas tuh, banyaknya berjalan dalam keta jelah, tapi sempat masuk Pulai Heights lewat petang tuh, tengok umah besar cantik-cantik dan bergambar sikitlah wat kenangan bersama, yelah bukan selalu dapat jumpa, sorang Utara sorang nya plak ni nun di selatan




rumah-rumah besar dan cantik di Pulai Heights




itulah aktiviti kitorang berdua ahad lepas
nak karok bersama tidak kesampaian






plan hebat pun tidak kesampaian, maka merajuklah hati membawa lara pulang ke JB bertemu mayam tersayang yang dirindui, itu lebih baik dari tinggal di simpang pulai tidak tahu apa nak dibuat,, hehe



oh, 2-2 sudah tembam, bagus-bagus,, 
tengok sahaja pada dagu berlapis cik zira,, aduhai,,, ;)




takpelah buah hati ye, kena selalu bersabar
insya Allah, nanti boleh jumpa lagi
TERIMA KASIH untuk semuanya ye buah hatiku,,, =)







~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman isnin 1 november 2010 8.22 p.m.

4 comments:

JAY said...

owh, notygurl da ada buah hati.. hehe..:P

hazirah abdul rahman said...

sudah noty boy,,
alhamdulillah,, =)


noty boy tuh bile nak ada buah hati balik?
cepat cepat tau,, ;)

JAY said...

hahaha... sedang mencari.. adeh..(-.-")

hazirah abdul rahman said...

tak mengape, pelan2 tau,, insya Allah akan dapat yang terbaik utk noty boy,, AMIN,, ^___^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails