SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Monday, December 13, 2010

16 tahun.




13 disember 2010
hari lahir yang ke 16 buat adik cik zira, Aina Mardia atau dipanggil INA
dapat jumpa ina sekejap masa dia balik sabtu tuh dan ahad pagi dah balik semula ikut abah






dah bagi hadiah wallet pink tu
harap ina suka ye






HAPPY BIRTHDAY wahai adikku, INA
rah doakan yang terbaik untuk INA
tahun depan SPM, rah yakin INA boleh dapat keputusan bagus sebab rah tahu INA rajin dan pandai
rah doakan semua yang terbaik untuk INA
AMIN


INA dan chenta hati 2 pada raya yang lepas



dan Ina pun punyai minat yang sama dengan kakak MERAH dia ni
suka menulis dan dia baru je siapkan novel dia cuma tak sempat nak bagi cik zira sebab cik zira kat hospital
takpe, nanti cik zira bagi dia baca novel cik zira, cik zira pun baca novel dia





sebab, masa sekolah dulu cik zira rajin tulis cerpen, dan INA lah yang suka sangat baca
tak sangka upenya INA pun minat menulis
mana tahu kot-kot nanti dia pun ada blog jugak kan,, =)






INA
rah, jeri dan yap ucapkan SELAMAT HARI LAHIR
semoga hubungan baik kita sebagai adik beradik akan kekal sampai bila-bila tak kiralah bila masing-masing dah bekeluarga pun nanti, tetap nak baik cenggini selamanya
insya Allah







~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman ahad 12 disember 2010 4.21 p.m.

2 comments:

░♥si lampu neon♥░ said...

ADIK?MMM HAPPY BUFFDAY ADIKK =)

hazirah abdul rahman said...

iye, adik kita yang bongsu,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails