SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Tuesday, December 7, 2010

Aiman Danish setahun - semuanya ada aiman




ini pula kisah kelima birthday aiman danish






perancangan dan persiapan yang sangat teliti
hasilnya, memang sambutan hari lahir yang MERIAH untuk anak tersayang






dan apa yang cik zira agak kagum ialah, boleh dikatakan, semua ada aiman
maksudnya di sini, semua benda ada gamba aiman, nampak comel dan so sweet lah kata orang










di setiap benda ada gamba aiman untuk diabadikan
tak kiralah, goodie bag, muffin, banner, coklat dan ada satu papan yang kak june abadikan gamba aiman dari umur sebulan sampailah aiman umur 12 bulan
memang sweet sangat-sangat sebab dapat tengok perkembangan aiman dari lahir sampailah sekarang ni






kiranya kan, senang cakap, kat birthday party aiman tuh, penuh dengan gamba aiman
aiman sendiri pun mesti heran kenapa banyak sangat aiman ni,, ^___________*







~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman ahad 5 disember 2010 2.28 p.m.

2 comments:

noorafzan said...

sweetnya..rajin betul kan mama aiman tu ha..

hazirah abdul rahman said...

haah, sangat rajin dan memang bekerja keras, tengok jelah hasilnya,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails