SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Friday, December 10, 2010

alahai...





salam sayang buat semua
hari ni sudah hari jumaat, 10 disember
sekejap sahaja dah 10 hari dalam bulan terakhir 2010 ini






sabtu ahad ini tak silap ada kenduri kawen
kena bawa bik ani pergi dan cik zira pun akan makan nasi minyak macam biasalah
nak pergi alor star, memer cohort kawen, encik Ket, tak berkesempatan
sorry sangat ye ket, memang nak pergi sangat, tapi tak dapatlah nak ke sana
sini pun kenduri sedara ramai,, maaf ye Ket,,






eh, apa lah melalut plak
yang sebenarnya nak cerita pasal semalam






ada 2 kejadian yang tak diingini telah berlaku






pertamanya : spek baru cik zira yang baru pakai nak masuk 2 bulan sudah patah. tak perasan masa bila dia patah. alih-alih masa nak pakai tengok dah patah. sedih betul. huhu. nak kena pergi kedai cermin mata tengok dorang boleh repair tak, gam balik ke bagi sambung. harap-harap bolehlah. kalau tak boleh, macam terpaksa kena buat spek barulah. huhu






keduanya : tayar belakang kereta bik moi tuh pancit. bawa si budak-budak kecik semalam berjalan, selamat sampai umah. memang tak pasan langsung. masa bawa keta pun tak rasa pape. alih-alih masa nak angkat baju di jemuran, tengok tayar dah kempis. sedih betul. siasatlah nak cari punca kenapa tayar leh kempis. mula-mula tak nampak. lepas tuh baru nampak ada screw masuk dalam tayar. patutlah tayar kempis. lepas tuh, tak tahu nak buat apa. nasi baik hajat nak ke tesco dan jusco terbantut. kalau tak, tak pasan, men bawa jek keta tuh kan dah bahaya. penyudahnya, kena tunggu chenta hati 1 balik minta tolong dia tolong pape yang patut.








sekali dua kejadian tak diingini terjadi semalam.
sedih betul lah,,, =(







~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman khamis 9 disember 2010 4.20 p.m.

4 comments:

Zuliana Harun said...

alahai.. kesiannya,....... sabar ye sis..

~♥ iella ♥~ said...

alaa...nie yg kesian sgt..sbb dah merasainya..isy..isy..

http://fadthnwan.blogspot.com

~aL!n~ said...

zira, online purse fossil kat mana ek...tengsss

hazirah abdul rahman said...

nana ~~ haah, sabar2. da setel dah tayar. spek kena buat baru..


iella ~~ ye ea? dah pernah rasa. sedih kan,,


aLin ~~ nanti kt wat entry nye ye alin,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails