SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Thursday, December 9, 2010

tengok orang pakai comel, teringinlah jugak rasanya





sekarang, memang tengah trend jugaklah kan, pakai aksesori comel-comel dekat tudung
comel jek tengok, geram pun ada
nampak makin cantik dan sweet jek bila ada penambah aksesori yang comel di kepala
walaupun bertudung kan, boleh jugak nak pakai klip rambut yang cecomel bagai tuh






dan oleh kerana tengok orang pakai, nampak alahai kenapa sangat comel
kalau sendiri pakai adakah comel begitu?
mula-mula takde keyakinan nak mencuba






dan pada suatu hari
jeng jeng jeng
pergi pasar malam kampung melayu
terlalu lah ada jual cekak-cekak rambut, klip-klip rambut comel-comel
lalu jew, jeling-jeling
tapi penyudahnya, singgahlah jugak
memang comel, tapi geram sebab yang cantik semuanya pink, aduhai
cik zira nak cari MERAH
geram sungguh






murah memang murah cuma kat pasa malam ni tak banyak pilihan sangat
jadinya, cik zira beli satu cekak MERAH yang tak bape nak MERAH ada corak bunga 1
lepas tuh beli klip comel-comel
tapi itulah, banyak warna pink, ada satu tuh hello kitty warna hitam
oklah
hasil rembatan bernilai RM 10
ada lebih tuh cik zira bagi kat sepupu-sepupu perempuan, dorang kan suka melawa-lawa ni






lepas solat isyak, dah tak sabar nak try
amek tudung syria, cubalah pakai
tapi, kenapa bila pakai tak nampak comel
SEDIH


 






tapi, pujuk diri sendiri cakap ala, comel ape ni
terus perasan comel jugak,, huhu






takpelah
kalau tak comel jugak, nanti keluar ke, pakai cantik-cantik, manalah tahu kan, kot-kot ternampak comel
bolehlah tuh,, ;)




ataupun kan, mungkin kena cari klip-klip yang lagi lagi comel
mungkin








~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman isnin 6 disember 2010 9.45 p.m.

6 comments:

Zuliana Harun said...

nana nak try jugak la nanti.. aww!

~♥ iella ♥~ said...

Rasanya tak kan try fashion tue kot..mmg tak sesuai lngsung gn muka.. malu..

http://fadthnwan.blogspot.com

hazirah abdul rahman said...

nana ~~ try tau nana,, =)


iella ~~ oh, ye ke. kalau rasa tak sesuai, tak payah k.. kt nak cuba jugak nanti. da beli dah,, hehe

Lieza ZaZa said...

chantik ape akak pakai...try jugak cari kat area trg ni,tp stakat ni xjump ag....huhuhu....

hazirah abdul rahman said...

cantik ye?
em, bolehlah pakai lepas ni,,hehe



cuba try carik kat kedai aksesori.selalunya ada. kat chameleon ke..

~♥ iella ♥~ said...

Tp teringin...nmpk comey kan bila org pakai...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails