SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Friday, December 3, 2010

gaji pertamaku




syukur alhamdulillah dipanjatkan kepada Allah di atas rezeki yang diberikan






cek akaun, semalam dah masuk gaji
gembira tak terkata
gaji pertama dah masuk tau
happy sangat-sangatlah!






lepas tuh rasa happy lagi sebab boleh dah bagi atok ngan bik ani duit bulan-bulan lepas ni
boleh lah tolong bayarkan bil






kepada keluarga tersayang dan bik moi juga tokyam juga tak dilupakan
semua akan dapat
janji cik zira bila dapat gaji pertama
syukur dapat tunaikan






duit untuk disimpan juga sudah disimpan
cuma untuk diri sendiri lah rasanya takde hadiah apa nak dibeli untuk gaji pertama ni
tunggu gaji lenkali lah
gaji pertama ni untuk semua yang tersayang dulu, buah hati jugak dah dapat hadiahnya






syukur syukur dan syukur
semoga rezeki yang diberikan ini diberkatiNya dan cik zira akan berusaha untuk menjadi seorang guru yang baik dan mengajar anak murid dengan baik
insya Allah
semoga dimurahkan rezeki selalu oleh Allah. AMIN






~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman khamis 2 disember 2010 1.55 p.m.

5 comments:

Cik Zuliana Harun said...

alhamdulillah... >_<

atty's said...

alhamdulillah..tp utk diri sendiri lain bulan lak

hazirah abdul rahman said...

nana ~~ alhamdulillah syukur



atty's ~~ haah, lenkali plak,, =)

Juliyana said...

salam~

syiok ken..mase dapat first gaji aritue pun tak sempat shopping utk diri sendri..sume utk org2 tersayang..da best n only~

hazirah abdul rahman said...

ye juliana,,
samalah kita,, nak hargai semua yang tersayang kan kan,, rasa best sangat,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails