SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Wednesday, July 6, 2011

Pre-Loved : Relic by Fossil Vicky Checkbook Clutch









SOLD TO IFA
(thanx ifa dEar, jaga wallet ni baik-baik ye)








mari beli!!
cik zira nak let go lah wallet hitam kesayangan cik zira ni sebab cik zira nak jugak cari warna MERAH
dah jumpa warna MERAH dah tapi kalau nak beli yang baru, yang lama ni kena jual lah jawabnya






nama wallet ni ialah RELIC by FOSSIL VICKY CHECKBOOK CLUTCH warna HITAM
condition : 10/10, memang nampak macam baru sebab cik zira kalau jaga barang memang cermat, masih kelihatan seperti yang baru







harga cik zira beli : RM 125
harga nak LET GO : RM 70 sahaja including postage
ada sapa-sapa nak beli bagi tahu ye
murah dan masih kelihatan baru
kulit yang tahan lasak dan sedap dipakai tau!






buat yang sedang mencari wallet tu, mehlah beli wallet ni
dia sangat best sebab boleh jadi wallet, dalam masa yang sama leh jadi clutch sebab ada tali
senang nak bawa, macam-macam boleh letak sebab compartment dia banyak
wallet ni memang puas hati kalau pakai sebab cik zira dah pakai dan cik zira memang suka






kalau ada sape-sape berminat, cepat sms cik zira ye : 012-7962386







~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman selasa 21 disember 2010 1.25 p.m.

2 comments:

CNK said...

i love fossil! :)

jom join ni:

http://pelangichanteque.blogspot.com/2011/07/segmen-best-bersama-cnk-yok-exchange.html

hazirah abdul rahman said...

me too,, fossil best!



oh, ok, Insya Allah ye kalau ada masa,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails