SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Friday, January 7, 2011

Nugget Tempura yang tersedap sekali.





entry malam ni pasal makanan.
tapi bukan makanan apelah kan, cuma nak berkongsi salah satu kegemaran cik zira. semua orang pun suka makan nugget kan? tapi tahu tak korang nugget yang paling sedap ialah nugget tempura iaitu salutan luar dia tuh disalut dengan tempura. macam yang korang makan dekat McD atau KFC tu. samalah lebih kurang macam gitu.






cik zira memang sangat suka makan nugget tempura. kalau goreng, sekali 10 biji pun cik zira boleh ngap sekali jalan cicah dengan sos. makan panas-panas. memang sedap sangat-sangat!!






selalu jenama nugget tempura yang cik zira beli ialah :






1. Ramly. saiz besar. memang sedap. isi pejal. puas hati makan. 







2. Uncle Jack - pun sedap. saiz kecik-kecik comel. makan sekali nak lagi dan lagi. (lupa nama brand dia, tak silap uncle jack kot, ke uncle ape ntah, tapi plastik dia warna kuning)






3. Marina - pun sedap. saiz sederhana. goreng, angkat, tos, hidang, makan panas-panas cicah sos. wow, super sedap!!


kredit tu e-marketkhas.com





kesimpulannya, semua nugget tempura memang sedap. kalau korang betul-betul nak makan nugget sedap kan, tak salah habiskan berbelas ringgit, dapatlah banyak ketul, baru puas hati. beli satu peket, goreng sendiri, boleh makan ramai-ramai daripada beli kat fast food, bape ringgit dapat berapa ketul je.






kalau sape yang tak pernah cuba, selalu beli nugget yang biasa harga RM 7 - RM 8 je, apa salah tambah beberapa ringgit sikit, beli yang tempura, memang puas hati tau. 






cuba ye!!







~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman jumaat 7 januari 2011 10.22 a.m.

2 comments:

SyahmiFikri said...

wah2.. sedap nya..

tetb lapar fish n chip.. lol

hazirah abdul rahman said...

haah, memang sedap,,
malam2 kalau lapa, makan pun sedap kan,,



wah, fish n chip siap,,
dapat makan tak?hee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails