SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Friday, January 7, 2011

sape nak kahwin? jom pergi pameran pengantin jom!

hi semua


entry ini mungkin bermakna kepada si bakal pengantin sekalian. manalah tahu kan ada yang masih tak tahu, cik zira nak tolong bagi tahu. sebab pagi tadi cik zira baca paper, jadi dah dapatlah tahu.


TAHU ape ye?


em, cik zira senaraikan 3 pameran pengantin yang diberitakan dalam harian metro ye.


1. Pameran Pengantin 2011 di Jusco Tmn Equine pada 6-9 januari ini. tagline dia "Datanglah beramai-ramai, kami menanti kunjungan anda."


apa lagi, yang berdekatan tuh, sila terjah!!


2. Pameran Pengantin Dunia Raja Sehari 2 di Plaza Angsana, JB pada 21 hingga 30 januari yang akan datang ni. ha, sape yang duduk johor bahru, jom pergi sebab ada booth butik pengantin dan macam-macam lagi sekitar jb ni. pasti bermanfaat buat si bakal pengantin. cik zira kalau ada masa, insya Allah nak pergi jugak, dapatkan informasi.


3. Pameran Pengantin Malaysia 2011 di Ampang Point Shopping Centre pada 7-9 Januari ini. 
yang ini memang pasti gempaklah. baik korang pergi yang mana dekat tuh. memang sangat membantu korang yang nak kahwin. cik zira kalau dekat nak pergi jugak. huhu


untuk sesiapa yang nak berkahwin, kena rajin lah pergi pameran pengantin. sebab pergi pameran pengantin ni, kita boleh bertanya dan dapat tahu terkini pasal perkahwinan. harga, pakej dan sebagainya. jadi, memang bermanfaat kepada si bakal pengantin.


jadi, ape tunggu lagi. yang dekat tuh, sila pergi okeh!


sekian maklumat mengenai pameran pengantin. 


terima kasih.
~sekian~
k,adios!!!,,, by : ierarahman jumaat 7 januari 2011 10.00 a.m.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails