SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Wednesday, March 2, 2011

++is all about me++





ini update terkini mengenai cik zira kepada sesiapa yang masih tak tahu ye! yang dah tahu tu, ingat-ingat pulak,, hehe






  • nama - hazirah abdul rahman
  • tarikh lahir - 27 Mac 1986
  • adik beradik - 4 orang, 2L 2P, cik zira anak sulong
  • cik zira dah takde mak, mak meninggal tahun 2002, masa cik zira tingkatan 4
  • lepas SPM, 2 bulan di Kolej Matrikulasi Perak, Gopeng tu. lepas tuh dapat masuk maktab m4p atau kini dikenali dengan I4P. 6 tahun menuntut ilmu. sempat 2 tahun menimba pengalaman berharga di UUM.
  • praktikal 10 minggu yang tak ingin diulang kembali di SK Batu Lanchang, Penang
  • mula bekerja dan berkhidmat sebagai guru bahasa inggeris di Sekolah Taman Cendana, Pasir Gudang pada 11 Oktober 2010.
  • mula melibatkan diri dalam dunia blogging ni pada April 2009 masa di UUM.
  • minat berniaga kecil-kecilan dan memang dari sekolah rendah suka jual-jual ni. ada je yang nak dijual
  • suka menulis, suka membaca bahan bukan ilmiah,, hehe dan suka makan, suka masak. pendek kata bab suka-suka ni memang banyak
  • sekarang berulang setiap hari dari umah di stulang baru ke taman cendana
  • mengajar Tahun 2 dan Tahun 3 
  • seorang yang biasa-biasa sahaja orangnya dan lebih suka manfaatkan masa dengan kerja yang berfaedah
  • tak suka tangguh kerja, kalau dapat kerja je terus siapkan
  • PENCINTA MERAH - sejak tingkatan 4 sampailah bila-bila. MERAH selamanya di hatiku.

tengok tang spek MERAH itu,,




banyak lagi nak cerita. tapi cukuplah ini untuk yang penting-penting. point yang last sekali tu sebenarnya nak bagi tahu trademark cik zira ni,, =)






sekian sahaja entry untuk malam ini. 
terima kasih.







~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman rabu 2 mac 2011 8.33 a.m.

3 comments:

wawa zakaria said...

happy belated birthday kak ziraa!

wawa zakaria said...

happy belated birthday kak ziraa!

hazirah abdul rahman said...

belum lagi lah yang, 27 Mac ni,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails