SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Wednesday, March 30, 2011

Review : nak buat gambar canvas?





hai semua, malam ini kembali semula kepada entry review.






malam ini cik zira nak perkenalkan pula satu blogshop yang pastinya best untuk korang yang suka dengan gambar-gambar.






kalau korang nak abadikan gambar kenangan di atas kanvas, inilah blogshop yang perlu korang jengah.















boleh buat gamba kahwin ke, untuk hadiah kepada yang tersayang dan sebagainya. harga pun berpatutan dan pastinya yang terbaik akan anda dapat.






apa lagi, silalah ke The Perfect Canvas untuk maklumat lanjut.






entry review ini dibawakan oleh cik zira hanya di ~R.E.D. is equal to Z.I.R.A.~






p/s pictures credit to The Perfect Canvas







~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman selasa 29 mac 2011 7.23 p.m.

3 comments:

Atikah Honey Bee said...

hehehe...1st time comment kat sini..slalu baca jer...
tp canvas dia nice lah...nak kena terjah ni...

hazirah abdul rahman said...

takpe, baca pun dah syukur sangat dah tikah,, =)



haah, nice sangat,harga pun not bad, boleh buat hadiah tau,, kena terjah!

canvas said...

hi..
nice info...
anyway singgah la di www.facebook.com/3dcanvasphoto jugak ye.. tq

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails