SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Tuesday, March 1, 2011

tarikh penting dalam bulan MAC





kan cik zira sudah katakan bulan MAC adalah bulan cik zira. memang sangat suka bulan MAC.






kenapa?






sebab ini :




  • 3 Mac - birthday bik ani
  • 18 Mac - birthday ABAH
  • 19 Mac - birthday Arwah MAK
  • 26 Mac - birthday chenta hati 1 
  • 27 Mac - birthday cik zira





setiap tahun, dalam bulan MAC adalah bulan best sebab abah, mak, chenta hati 1 dan cik zira akan sambut hari lahir masing-masing. kalau dulu masa mak ada, mesti akan sambut sekali untuk 4 orang. happy sangat.






sekarang pun walaupun mak takde, tetap akan ingat kenangan macam dulu. minggu ketiga birthday abah dan mak, minggu keempat birthday chenta hati 1 dan cik zira.



sorang 26 mac, sorang 27 mac, perangai pun lebih kurang,, ;)
oh, masa ini cik zira gemok lah,, ngee




semoga MAC 2011 memberi kebahagiaan kepada cik zira sekeluarga. AMIN.







~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman selasa 1 mac 2011 9.07 a.m.

2 comments:

Zuliana Harun said...

Hai sis. Lama nana tak singgah sisni, bz sikit lah. Haa, anyway birthday kita dibulan yang sama lah... nana 31 mac.. :)

hazirah abdul rahman said...

hi nana dEar,,



oh, sama-sama bulan mac lah. bolehlah sambut bersama walaupun jauh,, =)



oloh, sibuk ye, sian dia. takpe, terima kasih lah sempat singgah jugak walaupun sibuk,,

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails