SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Wednesday, March 2, 2011

semalam, 1 Mac 2011




diam tak diam, dah bulan 3 dah kan. 2 bulan sudah berlalu dalam tahun 2011 ni. takut pun ada jugak sebab tak buat pape pun lagi,, huhu
takpe, insya Allah semuanya akan baik, kena uruskan pelan-pelan..






semalam cik zira pergi sekolah pakai baju kurung oren + purple. tudung dzyra purple. kasut MERAH sebab tengok oren boleh jek masuk dengan MERAH. kalau nak tahu kasut kerja cik zira ada 2 sahaja. satu hitam, satu MERAH. itu jelah kalau nak bertukar ganti pun. ada sebenarnya kasut-kasut lain tapi tak selesa. pakai mana yang selesa jelah.


semalam, 1 mac 2011




semalam sampai sekolah dah duduk terus dekat meja dalam bilik guru. buat kerja. buat nota untuk letak dekat board dalam kelas. cik zira buat 4 kertas. tajuk numbers, family, singular and plural nouns dengan initial blends words. harap-harap budak dalam kelas tu bacalah bila ada nota kat board belakang tu. jangan tak perasan je sudah. lepas siapkan yang itu, siapkan lesson plan pulak. memanglah bersepah atas meja cik zira tu,, huhu



ini rupa meja cik zira ni ha,,



mengajar macam biasa semalam. 4 kelas, 8 masa. jaga perpustakaan satu masa. sempat makan bekal yang dibawa. tapi makan laju-laju. bawa nasi + masak lemak + kerabu sayur + ikan goreng. tapi tak snap sebab makan kan laju-laju,, hehe






balik semalam pun tak jam. alhamdulillah. pukul 7.10 dah sampai rumah.






malam semalam siapkan SBOA. dah siap key in, dah siap print letak dalam fail semua. tidur lewatlah semalam siapkan kerja. tinggal nak masukkan dalam disket jek lagi sebab takde external. kena pinjam sekolah punya. hari ni pergi sekolah kena tanya macam mana dengan mana satu yang nak ditransfer masuk dalam disket. kang salah buat susah plak kang.






itu sahaja kisah semalam. isnin baik, selasa pun baik. harap-harap hari ni rabu pun semuanya baik. AMIN.








~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman rabu 2 mac 2011 7.57 a.m.

2 comments:

DeAnAiNi said...

cikgu...add ler fb,snang nk contact2 ehehe terima kasih cikgu :p

hazirah abdul rahman said...

takde fb la ayu,, uhu,, =(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails