SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Thursday, April 21, 2011

esok budak-budak mesti seronok.





tadi dah bagi tahu budak-budak 2E dengan 2F, esok kena datang sebab nak buat puppet.



ni puppet hasilan cik zira,, kaler pun comot bagai,, pedulik! 
janji cantik di mata budak-budak,, ngee





dah bagi tahu barang-barang dorang kena bawa untuk buat puppet esok dan dorang pun sangatlah teruja bukan main.







esok cik zira pun tak sabar nak buat puppet sama-sama dengan anak-anak cik zira. sama-sama nak happy dan yang penting objektif pengajaran tercapai iaitu listening to simple instructions.







cik zira tak sabar nak tunggu esok, budak-budak tuh apatah lagi







^_______*








~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman rabu 20 april 2011 10.28 p.m.

4 comments:

wUteVa~~ said...

haha..so cute doing puppet~wish to go back for that~:)

siti soleha said...

Bestnye wat Puppet, yr student mesti teruja ^_^

hazirah abdul rahman said...

wUteVa~~ :



haah, this one just simple puppet because doing it with year 2 students,, =)

hazirah abdul rahman said...

siti soleha :


haah siti, baru bg tahu nak kena bawa barang apa dah excited dah,, hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails