SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Sunday, April 24, 2011

nak makan steamboat lagi!






semalam, dekat sekolah, masa borak-borak dengan kak efa, kak zu dengan kak ida, kak ida tunjuklah gamba dia makan steamboat dengan anak-anak dia, lepas tuh dia bagi tahu steamboat tuh kat mana, rupanya tempat cik zira makan tu







first time makan steamboat dekat seoul garden dengan budak-budak cohort. best jugak. lepas tuh, kat JB ni, macam biasalah, BFF yang kenalkan makan steamboat. memang cik zira suka tempat tuh. sekepala dalam RM 18 je tak silap. makanlah sepuas hati.


kaki makan yang suka bawa cik zira makan tempat best,, my BFF,, =)




rasanya kalau tak silap, 3x cik zira makan steamboat dekat situ, area taman pelangi indah dan taman gaya tuh. senang je jalannnya. dekat dengan rumah BFF. kat situ ada RAWA steamboat jugak dan macam biasalah, rawa mesti penuh manjang, nak makan pun tak selesa. tempat yang cik zira makan ni selesa. amek je nak makan apa.






alamak, hari tuh memang teringin kejap, dah lama tak makan. lepas tu semalam kak ida cerita lagilah teringin. last makan dengan adul dan chenta hati 2. dorang makan memang makan sungguh-sungguhlah,, hehe




budak berdua ni memang enjoylah makan,, =)





kena ada geng nak makan steamboat ni, baru best!







bilalah dapat makan lagi ni,, huhu







~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman ahad 24 april 2011 8.00 a.m.

2 comments:

cik diba said...

cik zira, bole bg alamat penuh tak tmpt steamboat nih?
balek kg nnt plan nk bawak family g sini.
bace blog cik zira mcm best je =)

hazirah abdul rahman said...

haah, memang best pun diba, nanti kt cuba carikan alamatnya, tahu tempat tapi tak tahu alamat betulnya, nanti k,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails