SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Thursday, April 7, 2011

teringin nak pakai skirt comel-comel jugak





salam sayang semuanya,






pepagi ni kita off lah pulak cerita pasal sekolah ye. nak cita pasal skirt plak. bukan skirt pendek tau, skirt labuh






geram jek tengok orang pakai skirt nampak lawa dan comel sangat. dulu cik zira pernah beli skirt labuh dan memang cantik sangat tapi entah mana entah, bila cari tak pulak jumpa. geram!






search lah kat intenet mana-mana yang ada jual skirt labuh yang cik zira berkenan. cari-cari punya cari dan terjumpa. suka sangat!






memang geram dan terus order, tapi kena tunggu sebab pre order.






nak tengok skirtnya macam mana?






macam ini..




 pictures credit to fashionistalove21




comel kan? dahlah modelnya pun memang comel sangat-sangat. bila pakai skirt tuh lagilah comel.






dan tak bape hari selepas cik zira order tuh, baca blog kak kai, nampak skirt tuh masa kak kai bergambar dengan adik-beradiknya yang hot itu. terus rasa tak sabar nak dapat skirt macam gitu. tapi kena tunggu je dulu.


picture credit to blog kak kai




tapi yang dipakai warna kuning. cik zira order hitam dan maroon. amek, sekali dua tau beli. geram punya pasal tengok orang lain pakai cantik, hehe






nanti tengok jelah kalau dah dapat skirtnya, entah bilalah nak pakai. sibuk manjang tak sempat nak jalan-jalan pakai lawa-lawa. simpan jelah dulu skirt tu. bila ada masa boleh pakai, nanti cik zira pakai.






korang mesti banyak koleksi skirt labuh comel macam gini kan,, =(






* jeles *







~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman rabu 6 april 2011 9.52 p.m.

6 comments:

vanilla said...

btol2! kite suke jugak skirt..heeee...comel la yg zira beli tu ;)

icee-yah said...

aahla..comel la zira..:)

hazirah abdul rahman said...

vanilla :


haah, comel tu lah yang beli, tunggu nak sampai kat tangan je ni,, ;)

hazirah abdul rahman said...

icee-yah :


kt comel ke skirt yang comel,, hehe,, guwau je ye dEar,,, ;)

DeAnAiNi said...

ZIRA,NK BELI MANA SKIRT TU??ADE LINK X???

hazirah abdul rahman said...

ayu, google fashionistalove21 nanti keluar link,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails