SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Saturday, June 4, 2011

dah habis bercuti mencari barang





alhamdulillah
cik zira selamat sampai JB, di rumah atok pukul 8 lebih pagi tadi, naik bas dari Penang malam tadi kul 12.15.







jadinya, percutian mencari barang bersama encik buah hati selama 5 hari telah berakhir. dan alhamdulillah semua barang yang dicari sudah dibeli kecuali ada sikit-sikit yang tak sempat nak beli. takpe, boleh beli nanti-nanti.






blog ditinggalkan selama lima hari namun tetap berupdate. sekarang akan update blog live dari rumah seperti biasa semula dan banyak sangat cerita nak dikongsikan selama lima hari cik zira dan encik buah hati mencari barang bersama. nak tempek gamba makanan bebanyak sebab makan sedap-sedap tau,, hehe






ada yang dah selesai, namun masih ada kerja lain yang perlu diselesaikan. akan dibuat satu per satu.





pagi ni update ni dulu k. nanti cik zira update cerita-cerita lain tau. stay tune!







~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman sabtu 4 jun 2011 9.47 a.m.

2 comments:

dark r0se said...

rajin betul cik zira hupdate belog ek? ros tgok cam every minute gitew~ msti ade entry baru~ hehe:P

hazirah abdul rahman said...

minatlah ros, tu yang suka update tu. orang baca dan ada respon, kt pun boleh share pape, rasa seronok sangat..



selalu akan keluar 2 entry je setiap hari. sabtu ahad 2 entry,, hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails