SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Monday, June 20, 2011

kalaulah ada RM 1000 sekarang ni...





entry ni cuma nak berangan-angan je ye,, ^____*






kalaulah ada duit sekarang ni, tak payah banyaklah, bagi RM 1000 je pun cukup,, ;)






cik zira nak beli apa tau,






1. cik zira nak beli tudung awning plain dengan corak banyak-banyak.ala tudung ala ariani tu. nak pakai pergi kerja dengan pakai jalan-jalan. cik zira kurang tudung awning ni. banyak syria je. jadi, nak beli sebab buah hati pun suka tengok cik zira pakai tudung awning sebenarnya.







2. selain tudung, cik zira nak tambah koleksi baju kurung cik zira. dah lama takde baju baru bawa pergi kerja. beli yang dah siap je. pergi pasar khamis kat ulu tiram tu pun boleh. beli baju untuk bawa pergi kerja dengan baju nak bawa gi kenduri, yang cantik-cantik sikit, cantik dari baju kerja,, hehe






3. nak beli maxi dress lagi dan lagi sebab rasa macam best jek pergi jenjalan pakai maxi dress. senang. sarung cardigan kat luar sarung tudung. nak belilah! sebab suka sangat pakai maxi dress. ada berkenan cantik-cantik, geram sangat!,, huhu






huh, kalau fikir memang geram sebab memang kalau ada duitlah sekarang, RM 1000 tu pun tak cukup,, hehe






pengajarannya, nasib baik takde duit, sebab kalau ada, sekejapan je terus habis,, ;)







~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman ahad 19 jun 2011 2.00 p.m.

4 comments:

L@dyKichiMachiko said...

hahaha...pompuan ni mmg tak habis2 nak menambah koleksi ye cik zira..

~sama le juga if ada 1K skrg..kompem dah pg shopping baju dan tudung utk kerja.dah 2 tahun rasenya tak beli baju baru utk kerja..lagiiiii sedihhh..huhuhu~

si tuan putri kiUt said...

amboii3 sempat verangan ye!....

kalo ada rm1k skarang ni....hmmmm faiz nakkk belii kasottt g keje 2,3 pasangggg laaaa kat sogoo....sebab skang ni asyik pk sandle burok jek...waaaa

hazirah abdul rahman said...

L@dyKichiMachiko :


betul lah dEar, nafsu perempuan dekat nak membeli ni memang payahlah nak dikawal,, huhu



eh, samalah, kt pun memang dah bertahun takde baju baru untuk kerja. rasa nak beli je baju banyak-banyak sebab asyik pakai baju sama je kan,, ;)

hazirah abdul rahman said...

si tuan putri kiUt :


haah, berangan tu sempat je selalu,, hehe



wah kak, kalau 1K dapat kasut 2-3 pasang je harus kasut mahal sedap pakai tu,, ehe



kt kalau beli kasut dekat bata jelah yang harga RM 30 tu pun dah selesa dah,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails