SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Wednesday, June 1, 2011

sambil jalan cari barang makan sambil makan sedap boleh tak ea?






Assalamualaikum






cik zira masih berjalan mencari barang. tu yang terfikir, dah jalan-jalan mencari barang ni, apa kata nak makan yang sedap-sedap sekali boleh tak?







boleh tak encik buah hati? hehe






bukan selalu boleh jumpa makan sedap sesama kan kan? cuti cenggini jelah sambil cari barang sambil boleh makan makanan sedap sama-sama.






tak kisahlah makanan apa, dekat mana, tapi asalkan sedap dan pastinya HALAL.






selalu hari-hari tunjuk bekal bawa gi sekolah kan. tapi disebabkan cuti sekolah, takdelah keluar gambar bekal macam selalu ye. kalau ada cik zira makan apa sedap-sedap ke, nanti cik zira tepek gamba kat blog MERAH ni k.


ini dia si MERAH yang happy kan men yang suka berjalan dan suka makan!




korang pun kena makan sedap-sedap jugak tau! ingat ye.














~sekian~








k,adios!!!,,, by : ierarahman sabtu 28 mei 2011 8.55 p.m.

2 comments:

zanox said...

rindu gambo makanan cik zira..hehe :)

hazirah abdul rahman said...

nanti zan, banyak gamba makanan nak tepek neyh,, ngee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails