SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Tuesday, July 26, 2011

kena kekal langsing






cik zira kena kekal langsing kalau nak pakai kebaya-kebaya ni semua,
kalau tak jaga badan, gemok macam dulu balik, alamatnya, berangan dalam mimpi jelah nak pakai kebaya cantik-cantik tu semua,,








dan dengan mengamalkan pil halia mustajab dunia herbs dan losyen extra hot dunia herbs, Insya Allah cik zira akan cuba kekalkan bentuk badan dan berat badan ini semampu cik zira






harap-harap lepas majlis disember nanti takdelah badan naik bagai dipam-pam, tak nak tak nak!!







~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman ahad 24 julai 2011 9.48 p.m.

6 comments:

Bit Zamri said...

akak punye red kebaya mmg superb!!!! cantikkk wooo~ :) PEEEwwiiiiiit.... :)

~azillakhalison~ said...

makan la bnyak mane pon...mesti cik zira mentenn jer hehhe..

hazirah abdul rahman said...

Bit Zamri :



wah, RED kebaya sudah kena puji ni, kena pakai selalu nampak gayanya,, =)

hazirah abdul rahman said...

~azillakhalison~ :


aduhai, tak jugak la zilla, kena jaga-jaga jugak disamping tak lupa makan pil halia mustajab dunia herbs tu,, =)

~azillakhalison~ said...

ok x pil tu?? ke losyen die ek yg ok?? saye ade masalah perot sedikt buncit hehe lom kawen lg ni..adehhh huhu

hazirah abdul rahman said...

pil sangat ok, losyen pun ok. pakai 2-2, tersangatlah ok. cubalah!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails