SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Saturday, August 20, 2011

metrojaya sale!





beberapa hari lepas cik zira ke danga city mall. pergi sorang-sorang berjalan tengok-tengok. pertama kali tuh pergi danga city mall. seronok jugak berjalan sebab lengang je masa cik zira sampai tuh. masuk metrojaya dia yang kecil tu macam best jek boleh tengok semua barang.






lepas tuh jalan tengok butik-butik yang ada, best jugak. cik zira kan dalam misi mencari baju raya. tapi tengok sana-sini banyak yang jenis sama je. kang pakai raya tengok orang lain pun pakai jugak. tu nak cari lain sikit tuh. dah jumpa, tapi diam-diam dululah,, hehe






dah nak balik tu, pergi lagi sekali tempat kasut. maklumlah kalau dah nampak 50% tu wajiblah singgah kan. nama pun separuh harga. mana tahu ada yang cantik. lagipun dah lama tak membeli kasut-kasut ni. last beli pun kasut bata untuk buat kerja awal bulan 6 yang lepas. kasut cantik-cantik sket memang dah berzaman tak membeli. itu yang tengok-tengok tu.







dan terbekenan wedges yang simple dan selesa. bukan satu tetapi 2 pasang. cuba-cuba dan memang sangat suka. maka amek keduanya sekali. boleh bawa pergi kerja sekali sekala dan bolehlah sarung masa raya nanti. takdelah berselipar ke berkasut cap ayam dah untuk tahun ni,, hehe






happy. baju raya dah ada, wedges baru pun dah ada. tinggal tudung raya pulak kena cari. misi misi misi mencari tudung raya!!!







~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman rabu 17 ogos 2011 11.05 p.m.

6 comments:

♥ Cik Cha said...

wahhhh sakan cik zira..
harus terjah jgak ni.. ngeeee

~azillakhalison~ said...

hehe arini saye pon misi mencari2 kprluan raye...tadi g HP..pastu g Angsana..hhuhu penat..org ramaiii

hazirah abdul rahman said...

♥ Cik Cha :



hehe, sakan lah dEar, tahun last beraya bujangan,, hehe

hazirah abdul rahman said...

~azillakhalison~ :


rajin kan gi angsana, kt tak gi pun, tahu orang ramai macam mana, tak sanggup nak meredah, lagipun semua dah beli,, alhamdulillah,, =)

saharinasaharudin said...

wahhh,shopping raya! :)

hazirah abdul rahman said...

haah dEar, kamo dah soppin ke?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails