SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Tuesday, October 18, 2011

baju dah ada, tudung nak kena cari





3 baju untuk dipakai majis disember nanti alhamdulillah awal-awal dah beli siap. tak tempah, tak sewa, beli dah siap dan memang simple je bajunya. ada 3 baju dan 3 warna, maroon, MERAH dan ungu,,, =)






tudung sahaja tak beli lagi. dah dapat gambaran sikit-sikit tudung macam mana yang nak dipakai. disebabkan baju simple, jadi tudung nanti kena cari yang meriah dan cantik sikit supaya kena dengan baju dan yang penting, bila cik zira pakai nampak cantik,, itu penting tu yelah bukan selalu nak bercantik macam puteri kan di hari bahagia tu nanti.


tak dapat cantik sangat macam ayu raudah, 
dapat cantik sikit pun jadilah kan,,, ;)




harap-harap dapatlah jumpa tudung yang berkenan di hati shopping di KL cuti nanti. Amin.






~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman isnin 17 oktober 2011 10.13 p.m.

8 comments:

~azillakhalison~ said...

wah..bestnyer...saye tahun depan baru nak bizi2 buat semue ni..hoho!~merah xtinggal er..hehe

wawa zakaria said...

OMG!!!
excitednyaaa tunggu disember nnt weeee~

Lyaa Suriany said...

congrats sis
xsbr nk tgk gmbr nanti...

Cik FaRiZaM said...

congrate.... u beli cincin berapa yer? emas skrang brapa?

hazirah abdul rahman said...

~azillakhalison~ :



hehe, ini pun tak bz lagi neyh, saje je nak buat awal mana yang boleh,, kan masih keje, tu yang kena buat persiapan awal. takmo last minute punya keje la zila,,


hoho, kamu next year ea? tahniah jugak tau,,, =)

hazirah abdul rahman said...

wawa zakaria :



macam wawa pulak nak kawen kan,, kalau wa dah excited, cik zira ape ntah lagi, hari-hari menghitung hari tau,,, ^__*

hazirah abdul rahman said...

Lyaa Suriany :



thank u lyaku, em, tengok gamba je ke? takmo datang?,,, ;)

hazirah abdul rahman said...

Cik FaRiZaM :


em, kita dah beli lama dah, bulan 3 dah beli simpan siap-siap, emas putih, murah je,, tak beli mahal-mahal,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails