SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Thursday, November 24, 2011

Undangan...




Assalamualaikum,






segan tapi kena beranikan jugak.



maaf ye, scanner tak sharp lah,, huhu




di sini, cik zira mohon kepada rakan-rakan, pembaca blog MERAH cik zira dan siapa sahaja yang mengenali cik zira secara dekat mahupun tidak, sms nombor cik zira, 012-7962386 atau tinggalkan alamat di bahagian komen supaya cik zira dapat poskan kad undangan dan cik zira menjemput semua yang ada kelapangan untuk sama-sama hadir ke majlis serba sederhana cik zira pada disember nanti.





jemput datang ye semua. bagi alamat k, nanti cik zira poskan kad.






terima kasih,,, =)







~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman selasa 22 november 2011 9.20 p.m.

6 comments:

Cik Puan Bunga said...

Kad awak dah sampai petang tadi.

Insyaallah akan sampailah akak ke sana nanti! ^___^

hazirah abdul rahman said...

jemput tau kak, bawa adam sekali,, =)

Lyaa Suriany said...

sis
lya dah tnya man boleh attend ke x

insyaAllah kalau xde aral, lya nak attend. boleh kan..hehee

cik chinta said...

nak datang la. umah kite da dekat kot. umah kite kat uda je

hazirah abdul rahman said...

alahai lyaku sayang, dijemput sangat dengan hati terbuka. datang lah k kalau takde aral, boleh jumpa kesayangan kita di alam maya ni. boleh bergambar sama.


nanti bagi alamat k, kt poskan kad.
jemput tau dEar!,,, ^__^

hazirah abdul rahman said...

cik chinta :



boleh dEar.
bagi komen kat blog kamu, ingat kamu orang sabah. rupanya orang JB ye nak kawen dengan orang jauh.
salah faham berlaku di situ,, ;)



bagi alamat tau cik chinta, kt poskan kad. dekat je uda tu, 5-8 minit je da sampai,, hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails