SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Saturday, December 24, 2011

makan kenny rogers sorang-sorang.





oleh kerana nak sangat makan kenny rogers, maka semalam, cik zira keluar berjalan sorang-sorang setelkan kerja sikit, kemudian dalam hujan meredah ke jusco tebrau.


keseorangan




sampai jek memang terus jalan laju-laju masuk kenny rogers. order makan, tunggu makan sampai dah sampai makanan terus makan. teringin sangat kan, mesti nak kena menikmati makan dengan bersungguh-sungguh.



nyum nyum




cik zira order quarter meal chicken blackpepper + rice + coeslaw + pasta + 1 choc muffin + ice lemon tea.







ini rasanya pertama kali cik zira makan di luar sorang-sorang. berani kan. ala, apa kesah, kalau dah lapar tu, ada kawan ke takde ke, makan jelah sengsorang. ada suami, suami jauh. tak kisah lah kan.


bukti tinggal tulang,,, ;)




pertama kali makan sorang dan pertama kali itu juga cik zira berjaya makan ayam sehingga tinggal tulang dengan menggunakan pisau dan garfu. selalu mesti tak habis makan ayam sebab malas. kalau habis licin pun pakai tangan. tapi, semalam berjaya. yahoo!!






dapat makan kenny rogers. puas hati. lepas ni dah pandailah nak makan sorang-sorang lagi. nak buat macam mana kan, suami jauh nun di penang. lepas kahwin pun kena tetap berdikari macam sebelum kahwin jugak.






oh, cik zira makan semalam tu semuanya RM 25.50.






lepas makan cari toilet, solat asar dan kemudian terus ke popular beli buku dan buat kad popular sekali. eh, tapi sebelum tu sempat shopping dalam jusco jap.






balik jalan jam teruk. nak dekat sejam jugaklah jam nya. nasib baik sempat maghrib sampai rumah.






hari ni nak pergi kenduri member cohort, nik dan amin di kulai jaya. tak tahu jalan ni, guna google maps jelah redah sorang-sorang. sampailah cik zira nanti kat sana,,, =)








~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman jumaat 24 disember 2011 12.00 a.m.

2 comments:

cik chinta said...

macam org bujang pula dia. jalan sesorang

hazirah abdul rahman said...

dah biasa dari bujang sampailah ke kawen, memang jalan sorang2,, hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails