SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Sunday, January 29, 2012

prosperity beef burger raya cina.




dulu masa baru keluar bulan lepas dah merasa dah. masa orang cina sibuk menyambut raya cina cik zira dan suami pun sibuk nak makan prosperity beef burger lagi sekali. yelah, bukan selalu McD keluarkan prosperity kan. setahun sekali jek. takkan nak makan sekali je. sekurang-kurangnya 2 kali lah supaya tak kempunan nak tunggu chinese new year tahun depan pulak.






suamiku belikan dinner prosperity tu dan siap bagi dengan air lagi masa cik zira tengah sibuk update blog. makan sikit, lepas tu siapkan update blog dan makan sama-sama dengan suami dekat ruang tamu sambil tengok tv. beef prosperity memang lagi sedap dari chicken kan? sebab rasa daging dia tu bila dicelup dengan sos blackpeppernya tu memang mantap lah!






~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman sabtu 28 januari 2012 10.20 a.m.

2 comments:

Cik FaRiZaM said...

dap nyer.tingin la plak.rasa nak makan lg....!!

hazirah abdul rahman said...

baik gi makan lagi. nanti habis kena tunggu tahun depan plak,, ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails