SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Friday, February 17, 2012

semalam : khamis, 16022012





Assalamualaikum buat semua






kisah hari khamis cik zira semalam. sebelah paginya siapkan menaip senarai nama murid kelas yang cik zira ajar untuk SBOA iaitu lisan dan KSSR. tahun ni cik zira bukan mengajar bahasa inggeris sepenuhnya macam tahun lepas. tapi hanya mengajar 3D dan 2A bahasa inggeris, 2 kelas sahaja. mengajar muzik 2B, 2H dan 1E. mengajar dunia seni visual kelas 1A. kelas makin bertambah dan kerja pun makin bertambah terutama untuk key in markah dan gred bila sampai masanya nanti. takpe, buat kerja kena selalu bersistemetik. tahu mana yang penting didahulukan.






pergi sekolah pun lambat sikit. tapi akan sampai sebelum pukul 12. berbaju batik perpustakaan. pukul 12.30 ada taklimat guru-guru kssr. mengajar macam biasa. cuma, semalam terasa sibuk tiada masa rehat. rehat untuk makan dan solat sahaja. masa yang ada digunakan sepenuhnya untuk menyiapkan kerja apa yang patut.






bekal semalam ialah nasi + ikan masak sambal kicap + sup sayur campur. sedap!






perjalanan balik alhamdulillah seperti biasa. sekarang ni cik zira akan sampai rumah selalunya pukul 7.10 malam. tapi semalam terus ke larkin amek chenta hati 2, dia balik JB sekejap. lepas amek dia terus balik rumah mandi maghrib dan bersiap. cik zira dan chenta hati 2 makan malam dekat luar semalam. nanti cerita ye.






pagi ni pun cik zira ada banyak kerja nak kena siapkan. jadi, tak boleh mengadap blog lama-lama,, hehe






ok semua. jaga diri elok-elok tau. tata titi tutu.







~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman jumaat 17 februari 2012 9.00 a.m.

2 comments:

[ naim | fira ] said...

hai cikgu hazirah,

lame dh sy nk tanya, mane eh awk beli bekas mknn camtu? bestlah byk partition, baru smgt nk bwk bekal..

mcm nk belilah, tp xtau kt mana nk cari ;'(

hazirah abdul rahman said...

hai dEar,




entah, bekas tu memang ada dekat rumah, terus jadi bekal rasmi ke sekolah setiap hari. memang banyak partition, tu yang best bawa lauk bebanyak,,



ada je, dekat tesco ke giant ke, kedai runcit biasa ke atau kedai jual barang kek, ada je, cuba cari k,,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails