SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Friday, February 17, 2012

peri-peri with chenta hati.




cik zira ni pantang ada dapat duit sikit, mesti terus nak pergi makan sedap-sedap dekat luar. dan kebetulan chenta hati 2 pun balik JB semalam, amek dia balik dari sekolah tu. ajak dia makan malam kat luar. chenta hati 2 nak makan dekat RAWA steamboat tu, tapi cik zira nak makan dekat JUSCO. teringin nak makan kenny rogers lagi, atau rasamas atau nandos.






jadi, kitorang pun makan malam di nandos. macam biasa pilih set 1/4 chicken dengan 2 sidelines tu. minuman cik zira ice lemon tea dan chenta hati 2 pilih iced chocolate.


 chenta hati 2 ku

 chenta hati 2's

cik zira's




sedap. memang sedap. sapelah tak suka makan ayam kan kan. tapi, ayam chenta hati 2 besar, ayam cik zira kecik. macam tak adil je, geram betul,, huhu






makan sambil borak. yelah, makin besar ni walaupun adik-beradik tapi jarang jumpa kan, yelah masing-masing dah jauh-jauh. bila sekali jumpa banyak perkara yang nak diborakkan.






2-2 makan sampai licin. lapar barangkali. dah habis makan, kitorang pun bayar. untuk makan berdua semalam totalnya ialah RM 55.20. oklah kan. rasanya harga nandos dah lebih kurang sama dengan harga kenny rogers. tapi, 2-2 cik zira suka makan. maklumlah, dah nama pun memang suka makan,,, =)







~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman jumaat 17 februari 2012 9.07 a.m.

2 comments:

ratna said...

Kami kalau mkn nandos, kami request ayam breast part. Besau sikit..kalau x dpt kecik jer mcm cik zira punya tu. x puast mkn.

hazirah abdul rahman said...

itulah, selalu request, macam mana plak semalam boleh terlupa. lepas tu memanglah tak puas makan kecik jek,, huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails