SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Wednesday, February 22, 2012

semalam : selasa, 21022012




Assalamualaikum dan selamat pagi selamat sejahtera buat semuanya






di pagi hari selasa ni cik zira nak bercerita pasal hari cik zira semalam, di hari selasa. alhamdulillah semuanya baik sahaja. pergi sekolah macam biasa. keluar rumah pukul 11.30 pagi lepas dah siap semuanya.






sampai sekolah masuk bilik guru je gelap sebab bekalan elektrik terputus sejak pagi. jadi berpanaslah satu sekolah tiada lampu dan kipas. mengajar 3D ok, masih buat ujian listening & speaking dan dah habis pun semalam. hari ni sambung belajar macam biasa. kelas 2B, muzik ceria sebab lagu best dan sambil buat permainan. anak-anak 2B suka sangat. kelas masa 2 terakhir sebelum balik, kelas 2A tu buat perangai lagi. benda senang pun amek remeh dan sampai salah-salah. geram sangat. dah ingatkan banyak kali pun cuai lagi amek mudah semua perkara. tak tahu dah kadang-kadang macam mana lagi dah nak bagi nasihat anak-anak macam ni,,, huhu





bekalan semalam makan awal. pukul 1 tengah hari sebab kat rumah tak sempat makan. takut lapar, tu makan awal isi perut dulu. bekalnya ialah nasi + terung masak lemak + ayam goreng kunyit + kacang botol + sambal belacan.






perjalanan pulang lancar. best sangat. pukul 7 malam dah sampai rumah. malam pulak siapkan kerja mana yang patut sebelum tidur.






begitulah kisah hari selasa cik zira semalam. hari ni dah hari rabu. tak sabar tunggu gaji esok,,, =)







~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman selasa 21 februari 2012 10.13 a.m.

2 comments:

Cik FaRiZaM said...

mak aiii sedap nye lauk...terung masak lemak tu....ayam goreng kkunyit pon sodappppppp !!! cmne nak wat ek ayam goreng kunyit yg sedap???

hazirah abdul rahman said...

nant kt bg resipi mudah mcm mana nk buat aym grg kunyit ea

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails