SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Wednesday, March 14, 2012

jom lunch di Fullhouse Restaurant!





cik zira kan pernah cerita yang cik zira nak makan di Fullhouse Restaurant yang cantik tu. kat JB takde, kat Penang ada di Times Square.


 



restoran dia memang cantik. dari luar dah cantik. tak sabar nak masuk dalamnya. menu dia pun boleh tahan. harga pun taklah mahal sangat. harga standard. tapi, kalau pergi waktu makan tengah hari iaitu dari pukul 12 hingga 3 petang boleh amek yang set dengan harga berbaloi sebab dapat set utama + iced lemon tea + soup of the day + 1 slice of cake.


 
credit to thefoodholic




cik zira nak cuba lah. ingat nak belanja suamiku pulak makan di situ. lepas tu nak bergambar, maklumlah tempat cantik. harap-harap dapat pergi tengah hari nanti. Insya Allah.






jom korang, kita lunch dekat Fullhouse Restaurant!






~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman selasa 13 mac 2012 9.00 p.m.

5 comments:

suezen said...

helo cik zira, kalau fullhouse kat sini, makanan dia x sedap sgt:P...environment je yg cntik:P

hazirah abdul rahman said...

oh, iye ea? ala, em, tapi takpelah, dah niat nak pergi nak cuba rasa. kalau tak sedap jugak, makan sekali jelah,,, ;)

Cik FaRiZaM said...

tmpat dlm dia kan cantik.tk mik gambar ke

hazirah abdul rahman said...

dah2, entry petang besok ye kita tunjuk. memang cantik!

cik chinta said...

kat sabah adaaaaaaa......

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails