SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Thursday, March 29, 2012

Softlan Garden Fresh.





kalau bercakap pasal pencuci baju, di rumah ni cik zira dan bik ani lebih suka guna serbuk pencuci daripada yang jenis cecair. kalau serbuk pencuci yang bau wangi macam daia tu best. tapi, bab serbuk pencuci tak kisah sangat asalkan wangi. selalu amek yang bau floral lah.






TAPI, bila bercakap pula pasal pelembut kain, cik zira sekarang dah jatuh cinta dengan keharuman Softlan Garden Fresh yang warna hijau lembut tu. yang paling baru keluaran softlan.






sedap dan sangat harum baunya. sampaikan seminggu dalam almari nak pakai baju tu bau dia masih harum. rasanya dah kekal lah Softlan Garden Fresh ni untuk cik zira gunakan. nanti dah duduk rumah sendiri pun dah tentu-tentu Softlan Garden Fresh lah yang nombor satu.






~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman rabu 28 mac 2012 9.56 p.m.

4 comments:

GadiS said...

kan?? wangi sangat kan. dekat rumah pun pakai nie jugak tau. =)

hazirah abdul rahman said...

wangi sangat-sangat dan sangat suka,, =)

SUHAINA ABDUL WAHAB said...

MEMANG WANGI...ERMM TP SKARANG SUSAH NK DAPAT...G KDAI TGK ADE YG BIRU NGN PINK JE :(

SUHAINA ABDUL WAHAB said...

MEMANG WANGI... TP SKARNG SUSAH SIKIT NK JUMPE...SELALU ADE YG BIRU NG N PINK JE

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails