SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Tuesday, March 20, 2012

suamiisteri di Queensbay.





hari sabtu lepas, hari terakhir di Penang bersama suamiku untuk cuti bulan Mac, cik zira dan suamiku berjalan-jalan di Queensbay. lepas makan kenny rogers terus berjalan-jalan. ingat nak tengok wayang tapi takde cerita best pun nak ditengok. jadinya, berjalan jelah. dalam berjalan tu, sempat pulak membeli.






suamiku beli seluar dekat al-ikhsan. ada jualan murah sikit.






lepas tu, masuk jefferson. cik zira belikan t-shirt untuk chenta-chenta hati. tshirt dia semua cantik-cantik. kain pun sedap pakai. 2 helai RM 50. tu yang terus belikan chenta-chenta hati. bukan belikan suami kan. belikan adik-adik,,, hehe






kemudian masuk ALDO. birthday cik zira yang nak dekat tapi bukan cik zira yang dapat hadiah, suamiku yang dapat hadiah padahal birthday dia lambat lagi, november nanti.






bila dah lama tak shopping sama-sama ni, sekali berjalan, terasa seronok sangat bila dapat membeli-belah bersama-sama. bukan selalu dapat macam tu. jauh kan,,, huhu






entry malam nanti cik zira cerita hadiah cik zira belikan untuk suamiku tu ye,,, ^___^







~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman isnin 19 Mac 2012 9.42 p.m.

3 comments:

Cik FaRiZaM said...

wahhh untung la suami...dpt zira..... >_<

Cik FaRiZaM said...

jauh shopping sampai ke penang...mesti best kan, ngn suami tersyg >_<

hazirah abdul rahman said...

eh, memang suami duduk Penang. shopping dekat Penang la,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails