SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Monday, May 14, 2012

Grilled Chicken Foldover.




kalau bercakap pasal McDonalds, tentulah kegemaran cik zira setiap masa ialah Ayam Goreng Spicy McDonalds. memang kalau boleh hari-hari pun nak makan ayam goreng spicy mcd. kalau bolehlah kan. sebab ayam goreng spicy mcd ni memang sedap sedunia lah!


credit : alex lee photography




sekarang ada menu grilled chicken foldover dah kembali kan. kalau nak murah makan masa lunch time dengan waktu dinner.






cik zira nak kena beli ni. setahun sekali je dia keluar menu macam prosperity jugak. korang pun kalau yang belum tu, meh sama-sama kita ke McD yang berdekatan. Jom!







~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman ahad 13 mei 2012 8.00 a.m.

2 comments:

Edura Hanum said...

sy pun kalau ke mcd suka makan ayam goreng dia.mmg superb lah

HAZIRAH ABDUL RAHMAN said...

yep, superb tersangat!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails