SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Friday, June 15, 2012

Burger Bakar No 1.




berikutan entry pasal Burger Bakar cik zira di SINI, terima kasih kepada seorang yang telah komen dan memberi info pasal Burger Bakar No 1 yang terdapat di JB ni. dan rasanya kalau tak silap, burger bakar yang ni lah agaknya yang chenta hati 1 dah pergi makan dengan kawan-kawan dia.






wah, tengok pun sedap je. yelah, nak ke KL jauh sangat semata nak makan burger bakar. kalau yang ni, Insya Allah boleh pergi cari kalau dah betul-betul teringin nanti.






ni cik zira cilok gambar dari blog ALAM SARI. kredit semua gambar kepada tuan blog. kita pinjam gambar ye akak. sebab akak ni dah pernah makan dekat situ.








siapa yang dah pernah cuba? sedap tak? hehe






~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman jumaat 15 jun 2012 7.22 a.m.

5 comments:

Errah said...

kat mana kt jb?

erienz said...

kat mana erk?

HanaMatata said...

dekat depan giant bukit indah kalau nak info lagi boleh klik www.facebook.com/burgerbakarno1 :D

HanaMatata said...

depan giant bukit indah :D

HAZIRAH ABDUL RAHMAN said...

tak silap kat bukit indah, dekat belah-belah nusajaya sana kot.tak pasti la.boleh search kat fb

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails