SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Sunday, June 17, 2012

satu perkataan : WARNA.





apa kata mula dari sekarang, akan ada entry pasal " satu perkataan " ni. macam entry petang ahad ni tajuknya WARNA. jadi, cik zira akan nyatakan warnanya, dan cik zira akan bagi satu perkataan menggambarkan warna tersebut pada pendapat cik zira.






jom kita mulakan.






putih = suci
hitam = menawan
kuning = DIGI
hijau = tenang
biru = laut
oren = carrot
merah jambu = perempuan
kelabu = mendung
ungu = lavender
MERAH = cik zira!






lenkali kita buat tajuk lain k. korang pun boleh main sama.







~sekian~






k,adios!!!,,, by : ierarahman sabtu 16 jun 2012 9.18 p.m.

2 comments:

issnita said...

ececece....ada2 je idea teacher petang2 gini wat gelak je...esok teacher jumpa aiman nazhan ye dia nak beri cheese tart.n follow my blog http://cendanakasih.blogspot.com

HAZIRAH ABDUL RAHMAN said...

hehe, tak tahu nak buat entry apa sebenarnya.



ala. tak jumpalah aiman nazhan. kelas dengan dia hari rabu. sedapnya cheese tart.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails