SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Wednesday, November 21, 2012

bersama suamiku ahad ke rabu




dah bape hari tak sempat nak update blog. suamiku balik kengkonon nak surprise. ahad malam pukul 10 dah sampai. patutlah cakap jangan tido lagi. upanya kol suruh buka pintu, dah sampai naik kereta. 


luangkan masa dengan sebaiknya. membeli barang untuk si baby dan setelkan apa yang patut.


kejap lagi suamiku dah nak balik. dia nak gerak sebelum zohor dan nak sampai penang maghrib. em, sedihlah. tiga malam je dapat tido dengan suamiku. malam ni dah kena tido dengan si baby balik macam biasa. huhu


suamiku kata bulan disember tak balik JB, tak dapat jumpa. awal januari nanti Insya Allah. lamanya. takpe,a dah biasa. kena kuatkan hati.


oklah. berhenti dulu. banyak sebenarnya nak cerita. gambar pun banyak. tapi, kena tata titi tutu suamiku dulu dia dah nak balik penang. nanti cik zira update lagi ye.





~sekian~



k,adios!!!,,, by : ierarahman rabu 21112012 11.05 a.m.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails