SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Sunday, January 20, 2013

cikgu mengandung dan kerja-kerjanya



ini gambar yang cik zira amek masa kat sekolah dalam surau. setiap kali tengok cermin mesti tengok perut memboyot. tapi tetap bekerja seperti biasa sama macam sebelum mengandung pun.






lagi-lagi jadi guru kelas. mana yang boleh setel cik zira setelkan. cuma register sahaja. minta nak siapkan tak dapat padahal maklumat budak kelas cik zira sume cik zira dah ada. geram betul. kalau tak semua dah siap kalau ikutkan. tak sempat nak buat camne. huhu



kerja yang dibuat masa tengah sarat



sekarang kena sambung bekerja dekat umah jelah. jeng jeng jeng


ada berita gembira cik zira nak sampaikan pada semua. 


TUNGGU YE!!





~sekian~



k,adios!!!,,, by : ierarahman ahad 20 januari 2013 3.57 p.m.

6 comments:

cik chinta said...

bby girl ke ni?

Zaliedana said...

Assalam zira,wah dah bersalin ke..congrat ya..dpt bb girl ya..Khalisah,sdp nma tuh..hope mmbessar mnjadi ank yg solehah...selamat berpantng zira,jgn curi2 mkn tau..kak ct rini dah 40ari,yeayyy dah nk lps dah..
nti jgn lupa kongsi pengalaman bersalin n tayang pic bb ya..

issnita said...

salam teacher...
lama x gomen cni..asyik dok ngintai jer..comel r teacher skrang mklumlh bkl ibu..ngajar kelas mne?

HAZIRAH ABDUL RAHMAN said...

cik chinta :

haah, baby girl dear!

HAZIRAH ABDUL RAHMAN said...

Zaliedana :

haah kak ct. dah selamat. khalisah namanya maksudnya bersih.oh, akak dah habis pantang dah. syoknya.makan biasa je. nak bagi turun berat balik ni. hehe

okeh, tunggu kita share entry bersalin dengan kongsi gambar baby ye

HAZIRAH ABDUL RAHMAN said...

issnita :

tulah, lama tak dapat komen.dah selamat bersalin. guru kelas 3D dengan ajar 2B ngan 1F. tak ajar aiman pun.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails