SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Wednesday, January 16, 2013

wajah si ibu mengandung.



orang patut letak gambar perut, tapi cik zira nak kongsi gambar muka cik zira dari awal mengandung sampai lah nak melahirkan ni. sama-sama tengok perubahan bentuk muka cik zira ye yang cik zira rasakan makin perut membesar muka pun semakin tembam bagaikan di pam-pam. isyh-isyh.


 muka baru kahwin

muka sebulan kahwin

masa ni beberapa minggu mengandung. tak tahu pun lagi. pinggang pun masih ramping, hehe

mengandung sebulan lebih

 2 bulan lebih

 2 bulan lebih

 5 bulan

 6 bulan

6 bulan

 7 bulan

9 bulan lebih. ha, tengok tembam ke tak tembam. bulat betul muka




nampak gayanya, lepas bersalin nanti, bukan jek badan kena turunkan berat. muka pun sama kena bagi runcing macam dulu balik.


inilah namanya pengorbanan seorang ibu kan? bila mengandung kembang lemak sana sini. lepas bersalin lah kena usaha. sama ada dapat balik macam sebelum mengandung atau ......


nak 1000 daya, tak nak 1000 dalih k hazirah. usaha tangga kejayaan. bagi baby keluar dulu.





~sekian~



k,adios!!!,,, by : ierarahman khamis 10 januari 2013 10.35 a.m.

2 comments:

Hanida Moss said...

Dari Cik Zira belum kawen saye follow blog awak hehe.. Berseri je muka pregnant ni, baby boy ke? ;)

HAZIRAH ABDUL RAHMAN said...

hehe, tahu. terima kasih banyak ye dear. berseri ke. nampak comot je. baby girl,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails