SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Wednesday, April 3, 2013

ibu dan khalisah beli stroller


ini sambungan kepada entry semalam. jumaat malamnya cik zira bersms dengan BFF. esoknya, sabtu BFF dengan suami dan kafeel bawa cik zira pergi cari stroller untuk khalisah. dahlah BFF nak ke pontian, terlambat dia nak gi kenduri temankan cik zira belikan stroller untuk khalisah.


kedai ni dekat dengan HSI


itulah kali pertama cik zira dan khalisah berjalan lepas habis pantang. khalisah ikut sekali. tunggu BFF dekat depan kedai barang baby tu tapi tutup masa sampai. jadinya nek keta BFF, suami BFF bawa ke kedai besar dekat-dekat skudai. QQ Baby tak silap nama kedai tu. memang besar. corner lot. best sangat! kat sinilah cik zira beli stroller Merah untuk khalisah.


 ibu lepas pantang


khalisah temankan ibu dia



dekat kedai baby phoebe mount austin tu cik zira beli menan dengan baby carrier untuk khalisah. kiranya 2 kedai lah BFF dan suami bawa cik zira cari barang untuk khalisah.


stroller untuk khalisah dalam plastik kat belakang tu. nampak tak?



entry ni pendek je, cerita hari cik zira bershopping tu. sayang phone tertinggal dalam kereta. kalau tak boleh amek gamba masa pilih stroller dan gamba kedai. sayang betul.


next entry cik zira cerita pasal stroller dengan car seat jenama yang sama tapi beli asing-asing ye. warna wajib MERAH!!





~sekian~



k,adios!!!,,, by : ierarahman sabtu 30 mac 2013 11.40 a.m.

4 comments:

Fadth Wan said...

Best la Khalisah dah ada stroller.. Nnt leh ajak ibu p jalan kt gurney okeh..

cik chinta said...

nt gtau hage ek. nk bli la nt blik jb.

HAZIRAH ABDUL RAHMAN said...

Fadth Wan

Dah jln2 da masa blk penang hari tu.gi gurney pun da -♥

HAZIRAH ABDUL RAHMAN said...

Cik chinta

T tunggu entry esk.kt cite harga dia.haah blk jb t beli tau.byk pilihan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails