SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Thursday, September 5, 2013

blouse ala kaftan


Cik zira ni suka pakai baju yang mudah simple tapi nampak cantik. Yang penting murah murah je. Sebab apa cik zira cakap suka baju yang mudah? Mudah tu maksudnya senang nak pakai dan kalau boleh tak payah gosok. Hehe. Nampak x sangat malas dan sangatlah tidak suka menggosok baju.


Macam baju kat bawah ni. Cik zira suka sebab kain chiffon corak cantik senang nak pakai dengan tudung wane apa pun. Oh dan lagi best sebab blouse ni loose. Suka sangat!



Masa cik zira pakai blouse tu pakai dengan palazo hitam. Nampak ala kain jugak kan. Shawl cotton oren. Gi jalan jalan masa kat penang hari tu dengan khalisah.



Suka blouse ni sampai beli 4 helai tau. Kan dah cakap cik zira kalau beli bukan satu dua paling sikit tiga empat.  Hehe..satu pattern corak dan warna yang berbeza.


Banyak lagi baju x dipakai ni.. :)

2 comments:

Zura@Iwan said...

beli kt mn blouse tu dear?

HAZIRAH ABDUL RAHMAN said...

Beli online kak zura. Tp rasa org tu pun stok da habis.. hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails