SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Friday, September 6, 2013

botol susu yang keberapa entah


Botol susu khalisah banyak. Yang cik zira beli sendiri dah ada 6-7. Orang bagi lagi. Lepas tu baru baru ni belikan botol baru. Pink kaler lagi tu. Nak aja dia pandai sedut straw. Tapi dia x bape pandai lagi. Sedut sket pastu macam tersedak. Hehe




Khalisah sekarang ni dah xmo minum air masak. Susu pun dah kurang. Asek nak makan je. Tu yang sembelit. Kesian sangat tengok khalisah nangis jerit jerit sebab tahi dia keras. Sampaikan cik zira pun dah nak nangis tengok dia meneran seksa sangat. Bayangkan kalau orang besar sembelit pun seksa. Inikan baby. Tahi keras besar nak keluarkan dari lubang yang kecik comel. Seksa x seksa.

Tu yang sekarang paksa dia minum air masak dengan susu novolac it tu. Nak bagi khalisah x sembelit. Sian dia kalau sembelit.


Takpe.  Lepas ni harap khalisah pandai nak minum pakai botol pink dia tu. Tapi sebenarnya khalisah lagi suka minum pakai cawan macam orang besar :)

3 comments:

suezen said...

my daughter last time pun susah nk berak...so doc advice bg ubat smpi umur dia sethn setengah....but..its ok babe..u just bg dia mkn prune ke or byk fruits. how old is she?

HAZIRAH ABDUL RAHMAN said...

Ubat apa ye tu dear?
Khalisah baru nak masuk 8 bulan. Bagi jugak buah. Nanti nak try bg prunes plak. Thanx for sharing :)

nora fida said...

zira try la bagi mangga yg kuning tu.. pilih yg manis,klu masam jawabnye ibu dia la yg telan.. hehehe.. Inshaa Allah.. sbb mangga kn byk air jugak.. pas mkn tu biasakan mkn buah .. lbih² kan lagi buah yg jenis byk air cam betik ke.. gud luck..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails