SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Friday, May 22, 2015

eh, memang magik la!


tengok orang pergi nak pergi lah jugak. tapi disebabkan telah berjanji nak bawa khalisah jumpa ultraman, maka mood khalisah sangat sangat ke laut. dari masuk dia cari ultraman tak jumpa. tak habis habis sebut ultraman macam dah berzikir la plak.

nak amek gamba elok elok pun banyak tak jadi. last last give up babah ngan ibu keluar dari muzium dua tingkat tu dekat bangunan shoplot. tiket tak silap rm15 untuk dewasa. khalisah takyah bayar.




kat atas tu kira antara gambar yang jadilah. lain banyak tak jadi.

kalau datang penang trylah masuk ye. tapi sekarang banyak dah muzium ni kat Malaysia. ada lagi satu sebenarnya muzium tapi yang tu belum masuk lagi. nanti tunggu mood khalisah baik dan tak boleh janji nak jumpa ultraman dah kalini. nanti dia tuntut.

2 comments:

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam zira,
gabor no 2 tu jadiiiiiiiiii la
scary iols nengok he3

~azillakhalison~ said...

salam zira..saya paling xpaham gmbr ni..cmne trick die ek..xpahamm puas dah kaji hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails