SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Tuesday, May 18, 2010

shaye yang tembam




hi sumenye
cik zira nak update sket sebelum nak solat maghrib ni,,hee


tadi kan, gi giant, lepaskan gian pergi timbang, da bape kali pegi tak dapat timbang kan
tadi pergi terus timbang 2 kali, situ ada 2 mesin timbang, 1 yang jarum satu yang komputer
yang komputer tuh dia tulis 55.4 kg, yang jarum tuh 54 kg
ntah mana 1 betul ntah


tapi rasa mmg badan dan berat
muka dah tembam


pompuan kan
makan banyak sket senang no nak nek badan, macam cik zira lah
nak turun punyalah payah,,huhu


tp bila tgk gamba ni, rasa pinggang macam ramping lagi
eceh, perasan lah tuh!




tp kalo tgk gamba yang ini
muka sah tembam
hanta mms kat khalis pon pagi tadi lepas wat paspot dia kata tembam
habislah cik zira, kena wat senaman muka bebanyak ni



seyes betul, cik zira memang pasan, muka tembam sangatlah
dahla mmg tembam tau, makin tembam jadinya
pipi makin membulat tau



sedar diri tuh mmg sedar, tp itulah, makan tetap makan
tak beringat2 pon
yelah, bila mata dah nampak makanan, nafsu makan mulalah tinggi
susah kan org suka makan ni, ginilah jadinya
nasib ko lah labu, eh silap, apsal labu plak
nasiblah cik zira oit,,=)





~sekian~



k,adios!!!,,, by : ierarahman selasa 18 mei 2010 7.30 p.m.

6 comments:

Sharinginfoz said...

timbang jangan tak timbang... anyway sempat lagi update ya

Jom Promote Blog

kain_sari said...

oklah tuh..
kiter pow kuat mkn gak..;p
janji cik zira sihat..;p

noor afzan said...

biar tembam asalkan sihat.
haha~

hazirah abdul rahman said...

sharinginfoz~~ ye,mmg kaki timbang,,=)


zila ~~ sihat mmg sihat tp tanak gemok cam dulu lagi,,takut,,,


afzan ~~ mmg sihat tp badan tak cantik,,huhu~~

syazwani said...

zira:cantik la tdung tu..tringin nak pkai tapi tkut nampak bruk and weird ja kalau wani pakai..

hazirah abdul rahman said...

la wani,tak try mana nak tahu buruk ke tak,
sekali try,nampak cantik,cane?hee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails