SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Tuesday, June 1, 2010

cuba jaya tapi tak berjaya



kamu semua kenal blogger terkenal nama Fatin Liyana tak?
dia medic student kat bandung
orangnya cantik molek



dan cik zira telah belajar sesuatu dengan Fatin Liyana si cantik manis ni
belajar macam mana nak pakai shawl jadikan selendang siti



dia pakai punyalah kemas
cik zira pakai serabut
kenapa?
sebab guna selendang yang salah
kalo nak pakai cara macam tuh kena guna selendang kesat, jangan guna selendang nipis dan licin, pastu pastikan selendang tuh cukup panjang, kalo guna yang pendek tak cantik nanti jadinya
pastu pastikan lagi ikatan kemas, bila tak kemas, tuh yang baru pakai sekejap nanti berserabut



ini dia cik zira cuba buat
tgklah berserabut segala jadinya





macam inilah rupanya
kesilapan cik zira ialah dengan menggunakan shawl yang licin, pastu guna pin, patut guna jarum peniti baru tak nampak putih2 cam tuh
lepas tuh, sebab guna shawl yang licin, maka lilitan pon tidak kemas



maka, bila berjalan dan makan, rasa tidak selesa
pergi ke ladies dan tuka menjadi kepada pemakaian shawl seperti kebiasaannya,,hee
seperti ini yang rasa lebih selesa




takpe
orang kata practice makes perfect kan
cik zira akan cuba prektis dan prektis banyak kali supaya dapat bershawl siti dengan selesa dan gembira,,lalalalala~~




p/s time ni kan pakai dress merah cantik, tak pernah pakai since beli, tp tak amek gamba pon,,huhu,,lenkali lah ea,,=)





~sekian~



k,adios!!!,,, by : ierarahman selasa 1 jun 2010 10.32 a.m.

4 comments:

ika. said...

ok pe akak pakai??hehhe..pasni leyla bg tutorial ehh..dah lama nak blaja pki cmtu, tp xde sape nk ajar..hehhee

hazirah abdul rahman said...

hehe,,
ok ke, kejap je tuh lepas tuh berserabut da,,


em, nak wat tutorial ea?
dah pakar baru leh wat k,,
insya Allah,,=)

B.E.L.L.A said...

sis ziera~
bEllA hErE..
nK tAw x??
siS fAtiN liyAnA uH my sEniOr kt skEwl Ouh..
hik3..

hazirah abdul rahman said...

oh, ye ke bella?
dia cantik kan?ske tgk dia,,

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails