SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Sunday, June 27, 2010

review Pecan Butterscotch




semalam, dapat makan SR Pecan Butterscotch ini
lepas berbuka puasa makan bihun kung fu dan minum air carrot susu, terus ke SR mencari kek yang dikatakan
nasib baik ada






belilah seslice
dan seslice lagi choc mud







apa yang boleh dikatakan, saiz kek ini besar
dia memang banyak kacang dan rasa manis
krim atas dia sedap dan ada lapis krim dengan kek



cik zira makan tak habis, besar sangat
habiskan choc mud



kira boleh dikatakan, kalo diberi peluang kali kedua, cik zira takkan beli dah Pecan ni sebab tak bape suka sangat, lebih suka cheese and choc cake yang lain yang jauh lagi sedap



tapi takpelah kan, at least dah rasa kek ni macam mana
takdelah tertanya-tanya lagi dah




terima kasih diucapkan kepada khalis sebab kek ini,,=)



muka happy dapat makan kek,,







~sekian~




k,adios!!!,,, by : ierarahman ahad 27 jun 2010 8.03 a.m.

2 comments:

Sharinginfoz said...

memang sodap..... kalau dapat free lagi bagus...

Segmen Blogger: Velasrizal

hazirah abdul rahman said...

free lah tuh,,=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails