SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Saturday, July 17, 2010

GCB



ha ha, lama kan tak buat entry makanan
disebabkan cik zira tengah mengidam nak makan ni, cik zira nak buat semua yang bace entry ni pon sama-sama terliur nak makan benda ni





GCB
ape kebenda nya tuh
ha, kalau sape yang tahu, mesti dah tahu
buat sape yang tak tahu, mesti tertanya-tanya kan





GCB ni burger keluaran terbaru dari Mc Donalds
cik zira tahu pon masa baca surat khabar pagi tadi
tgk terus teringin nak makan
macam sedap jek,,
alahai, betul-betul terliur sekarang ni, dahla puasa
tak baik tak baik





mesti ada yang antara korang dah rasa kot burger ni
mesti sedap kan
harganya cik zira tak pastilah plak





GCB tuh maksudnya Great tasting Chicken Burger
tgk gambar jew memang dah terliur dan mesti nak makan jugak walau apa cara sekali pon
macam mana ni
kena cari burger ni lah nampak gayanya hari ni atau besok
insya Allah, nak makan jugak burger ni secepat mungkin, tanak teringin lama-lama





dengan kepingan isi ayam yang dipanggang enak beserta salad yang fresh dan sos char-grilled yang lazat, bisa membuatkan semuanya mahu ke Mc Donalds sekarang jugak









apa tunggu lagi
cepat ke McD berhampiran korang utk dapatkan GCB ni
rasa dulu baru tahu





cik zira nak rasa jugak, akan dapatkan jugak







wah wah, cik zira macam buat entry berbayar jek, tapi tak pon,, sendiri teringin nak makan,,hee
kena cari sendirilah nampak gayanya, kalo dulu duk kat penang, khalis leh belikan,,huhu
takpe, kena berdikari pula,, =)





cepat dapatkan burger terbaru ni ye!







~sekian~




k,adios!!!,,, by : ierarahman sabtu 17 julai 2010 3.50 p.m.

6 comments:

encik kecil said...

harga dia RM11.20
jahat betoi member dok post status kat facebook psal dia mkn GCB..skali pi google tuu dia...bkn main best lagi rupa..

cham's said...

sedap giler binatang ni...lebih sedap dari citer mantra kat wayang tu. ayam grill to soooooo yummy :'P

skyjuice said...

e!!!nak g makan skrg jugak..
bebunyik2 perot tgok gambo kat ats tuh!!hehe

Miss Yan said...

nak jugak..
cik zira nak blnja kite x??
hehe

icee-yah said...

tula..ic pon nk try ni..:)

hazirah abdul rahman said...

encik kecil ~~ oh, mahal jugak ea,,itulah, tgk rupa yang terliur tuh,,


cham's ~~ sedap ea,,dah penah makan ea,,alamak, besnye,, belom makan lagi neyh,,


skyjuice ~~ ha, pergi cari makan sekarang,,


miss yan ~~ kt sendiri pon tak dapat makan lagi yang,, macam mana nak blanje kamo,,hee


icee-yah ~~ okeh, sila try dan kabarkan pada kt k,,

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails