SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Thursday, July 15, 2010

majlis pertunangan zaheeda



okeh, cerita kenduri kak norish di Kuala Krai dah habis diceritakan
sekarang tiba pula masa nak bercerita kenduri Zaheeda di Pendang pulak




mula-mula cik zira nak cerita pasal pertunangan dahulu
majlis pertunangan ni sekejap jek, dalam sejam lebih sebelum pernikahan





untuk bertunang, zaheeda manis memakai baju kaler kuning
make up yang nampakkan muka zaheeda lain dari selalu





dia punyalah berdebar, takut dan tak senang duduk
nak ktrg selalu dengan dia
padahal bertunang jek, sarung cincin pon punyalah dia takut
takpe, ktrg sentiasa dengan dia, bagi sokongan



muka penat cik zira





hantaran zaheeda banyak, sampai 17 dulang tau dan pihak lelaki 13 dulang
wah, banyak kan
penuh satu katil ieda dengan hantaran
hantaran belah perempuan kaler silver ngan biru dan belah laki gold dengan hijau
hantaran diletak dan dipamer masa bertunang






ieda pun duduk atas pelamin kecik untuk disarungkan cincin dan bergambar





habis debaran bertunang, terus kena bersiap nak ke masjid untuk pernikahan pula,
itu nanti cik zira ceritakan k,,





sekarang memang ramai wat style macam ni kan
bertunang dan bernikah hari yang sama
takpe, asalkan segalanya selamat dan berjalan dengan lancar





ape pun, zaheeda dah pun selamat bertunang dan juga selamat bernikah dengan jejaka cinta hatinya iaitu Firdaus,, alhamdulillah,,,







~sekian~




k,adios!!!,,, by : ierarahman rabu 14 julai 2010 12.43 p.m.

2 comments:

xkenalmakexchenta.blogspot.com said...

banyknye hantaranyer...
selamat2...
tahniah

hazirah abdul rahman said...

haah,hantaran banyak betul,,
tahniah kepada pegantin,,=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails