SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Friday, July 30, 2010

makanan hari jumaat



hehe
walaupon cuti sekejap daripada berpuasa sunat, tetap makan sodap
hari ini, bik ani masak best tau sebab chenta hati 1 pon balik uma



ada ikan pari masak sambal, ada ikan masak lemak pedas dengan sayur campur untuk lauk hari jumaat ni







pastu tadi, gi pasar larkin dengan bik ani, beli dunkin donuts
masuk jek kedai tuh, kagum sekejap sebab kedai dah renovate, cantik seyh
lenkali kalau tunggu bas lama, leh lepak sambil makan minum kat situ
nyaman jek lepak,,





beli donut 6 biji
ingat nak beli air dia, tp sebab ngah ujan, sejuk-sejuk, tak jadilah beli,,




makan donut dah 2 bijik da
masa amek gamba donut pon tinggal 3 bijik jek
amek sume perisa coklat, 1 jek perisa kacang
dunkin kan tak macam big apple dengan JCo, banyak pilihan, dunkin tak banyak pilihan sangat




malam ni ada kenduri arwah dekat rumah sedara, dekat sini jek
esok hari sabtu dengan lusa ahad, 2-2 hari ada kenduri kahwen
kena bawa atok ngan bik ani gi kenduri
makan nasi minyak, alang-alang ngah cuti dari puasa, lehlah makan-makan,,hee




itu sahajalah update untuk hari jumaat yang mulia ni,,
terima kasih kerana membaca ye,, ^_____^






~sekian~




k,adios!!!,,, by : ierarahman jumaat 30 Julai 2010 3.37 p.m.

4 comments:

m!da BucHuxX said...

pergh...sedapnyer...
lapar niy..

hazirah abdul rahman said...

lapar ke,alahai, kesiannya,makan la awk,,=)

Bit Zamri said...

sedap nyer, jadik rindu kat masakan mak...huhuh~

hazirah abdul rahman said...

halala,,
mak masak sedap kan,, =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails