SILA KLIK

Hazirah & Khalis

Daisypath Anniversary tickers

KAMU-KAMU YG KUHARGAI

Tuesday, July 27, 2010

Perlis





dulu kan, masa ngah blaja kat UUM sintok tuh, selama 2 tahun lah rajin ke negeri jiran iaitu Perlis





teringat lagi, nanti sewa kereta, hujung minggu berjalan ke Perlis
Perlis hanyalah sebuah negeri yang kecil sahaja tapi masih ada juga tempat popular yang pasti dikunjungi jika ke sana




selalunya kan, destinasi yang akan dikunjungi jika ke Perlis ialah Padang Besar





kat padang besar ni sapa yang suka membeli-belah sukalah ke sini
macam-macam ada
teringat tau, cik zira kalau pergi Padang Besar, suka beli kacang dalam tin tuh
lepas tuh borong kerongsang banyak-banyak sebab murah,,hee






dan kalau ke Perlis juga, wajiblah ke Fatin Corner
sebab cendol pulut dia memang sedap, memang power, memang terangkat habis!~~
dan selain cendol yang super sedap tuh, ada juga hidangan sedap yang lain seperti nasi ayam dengan bihun sup
memang sedap
korang kalau gi Perlis, pergilah Fatin Corner k
rasalah makanan kat situ terutama cendol pulut dia, alamak ai
teringat plak,,






dan, kalau nak makan seafood, malam-malam teruslah ke Kuala Perlis
situ makan memang sedap
cik zira apa lagi, kalau pergi Kuala Perlis mesti order sotong goreng tepung yang memang sedap






teringatlah kan
dulu kalau blaja kat UUM dekatlah jugak nak ke Perlis
skang ni dah jauh kat JB ni, bila lagilah nak perginya
dan nanti mengajar pon tak tahu lagi kat mana, nak pergi ke Perlis nun memanglah dah susah





takpe-takpe
harap-harap nanti dapat jugak ke Perlis lagi
nak gi Padang Besar menyopping, nak gi Fatin Corner makan cendol pulut ngan nasi ayam pastu nak pergi Kuala Perlis makan sotong goreng tepung





kawan-kawan di Perlis takde sapa nak kahwen ke?
cepatlah, nanti cik zira leh jalan-jalan gi Perlis pulak,,hee
sambil menyelam minum airlah kan,, hikhihkhihk,, ^______*






~sekian~




k,adios!!!,,, by : ierarahman isnin 26 Julai 2010 4.15 p.m.

13 comments:

m!da BucHuxX said...

kalo ader jodoh ta ke maner..
hehe
jnan rsau ader la rezq nanty..

hazirah abdul rahman said...

iye dik,,,=)

Muammar said...

hmm..sape je eh..salwa dgn zaid je la kot..dh lame lak rasenye x g k.perlis...

nur raidah said...

cik zira..saya org perlis..hehe dtgla sini... klo saya nk kawen lmbt lg la..klu ada rezki saya ajak cik zzira..hehe

hazirah abdul rahman said...

muammar ~~ itulah, 2 org tu jela,,macam lambat lagik,, itulah muammar, kt teringin ni nak ke sana lagik makan2,,sedap,,huhu


raidah ~~ ye ke,alahai,nanti kt gi perlis, raidah bawa jalan2 ye,,=)

Muammar said...

haha...mcm pelik je awk pggil kte muammar..wahahahaha~ ala..bdk2 junior c5 kn ade lg kat uum..roger je la diorg kalo nk g sane~ =)

hazirah abdul rahman said...

eh,kt dulu memang panggil awak muammar lah,,lupa lah tuh,,



memanglah, tak payahlah nak tunggu c5 pon kt leh gi sendiri ape,,hee

syazwani said...

zira..wani org perlis..mehla jln2 cinie..

hazirah abdul rahman said...

dulu selalu gi sana lah wani,,
tunggu ea,t kt gi perlis,jumpa wani tau,,banje makan cendol tuh ea,,hehe

syazwani said...

zira..no hal punya..mehla..

hazirah abdul rahman said...

ok wani ye,ada rezeki sampailah kt kat perlis,boleh jumpa wani,,=)

nur raidah said...

insyaAllah..hehe

hazirah abdul rahman said...

=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails